ДАІ затримало близько 20 нелегальних гонщиків.

1111111

Всього в нелегальному заході брало участь більше ста автомобілів

Як повідомляє прес-служба ДАІ, у відомстві зазначили: «Не встигли зійти зі сторінок ЗМІ тривожні повідомлення про нелегальні автоперегони на Бориспільській трасі в Києві, в результаті яких загинули троє молодих людей, як в Черкаській області підпільні організатори намагалися влаштувати ще одне таке ж смертельно небезпечне дійство «.

У ДАІ розповіли, що пізно ввечері 6 жовтня на вулицю Першотравневу в місті Черкаси з’їхалося більше сотні автомобілів, серед яких були машини як вітчизняного, так і імпортного виробництва, а також потужні спортивні автомобілі. «На вказане місце виїхали співробітники ДАІ, які й зупинили любителів швидкісних заїздів, самовільно організували несанкціоновані вуличні гонки», – розповіли у відомстві.

В автоінспекції підкреслюють, що всупереч всім правилам, гонки проводилися на проїжджій частині, що створювало перешкоди в русі для транспорту і створювало аварійну ситуацію для водіїв і глядачів. В результаті інспектори ДАІ відправили на штрафмайданчик близько двадцяти автомобілів. Як з’ясувалося, на нелегальні гонки з’їхалися водії з різних областей, в тому числі і з Києва, де нещодавно сталася трагедія.

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

1 комментарий к записи “ДАІ затримало близько 20 нелегальних гонщиків.”

  1. Сергей:

    Хм… Как раз на эту тему думал, а тут такой результат уже шикарный, Чудесно!

Оставить комментарий

счетчик посещений